25 januari 2019
Herkansing Razz op hello festival

Vanwege trieste familieomstandigheden kon het optreden van de jonge Duitse indie-rock band RAZZ vorig jaar niet doorgaan. Dit jaar krijgen ze een nieuwe kans.

Als exponent van de nieuwe lichting rockbands behoort RAZZ al jaren tot de belangrijke beloften van Duitsland. De band speelde al op grote aansprekende Duitse festivals als Hurricane, Lollapalooza en Rock am Ring. De stevige indierock van de groep wordt dikwijls vergeleken met Kings of Leon.

RAZZ speelde begin 2015 in het Duitse Meppen als support act van Kensington, waar ook een handjevol Nederlandse toeschouwers de groep aan het werk zag. Nu maakt de groep de sprong naar de andere kant van de grens. Is RAZZ het Duitse equivalent van Kensington? Op die vraag geeft de groep zaterdag 8 juni op de Zebrastage van Hello Festival zelf het antwoord.

 

Hello 6 & 7 Juni 2020

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Pin It on Pinterest

Share This