1 maart 2019
Keane headliner hello festival zondag

Goed nieuws voor de fans! Keane komt weer bij elkaar. De Britse band met wereldhits als Somewhere Only We Know’, Everybody’s Changing’ en ‘This Is The Last Time’ maakt zondag 9 juni haar comeback in Nederland als headliner op de tweede dag van hello festival in Emmen. Een dag eerder valt die eer te beurt aan Amerikaanse rockster Lenny Kravitz.

Ook de Ierse singer-songwriter Gavin James (‘Tired’, ‘Nervous The Ooh Song’, ‘The Book Of Love’) en Wulf (‘All Things Under The Sun’, ‘Mind Made Up’) zijn toegevoegd aan het festival aan de Grote Rietplas in Emmen. Gavin James voor de zaterdag en Wulf op de zondag.

Hello festival is op zaterdag 8 en zondag 9 juni. Voor tickets en info kijk op hellofestival.nl. Overnachten kan op de, direct naast het terrein gelegen, festivalcamping.

Programma hello festival 2019:
Zaterdag 8 juni:Lenny Kravitz, Daniel Lohues, Milow, BLØF, Gavin James, Kraantje Pappie, De Wolff, VandenBerg’s Moonkings, Joris Linssen & Caramba, Razz en Anemone

Zondag 9 juni:Keane, Little Steven and the Disciples of Soul, Paul Carrack, Lil Kleine Live Show, Golden Earring, Miss Montreal, Midge Ure, Wulf, The Kik Speelt Boudewijn de Groot met Orkest, Daredevils, Fleetwood Mac tribute ‘Rumours’ en The Bowie Collective.

Hello 6 & 7 Juni 2020

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.