10 april 2019
Uitbreiding food line-up hello festival

We hebben dit jaar onze uiterste best gedaan om een ruim aanbod aan lekker, gezond en gevarieerd eten voor de hello festival bezoekers te selecteren. Naast het gebruikelijke aanbod festivalfood zoals patat, snacks , pizza etc hebben we de (healthy)foodtrucks van vorig jaar op het festivalterrein verdubbeld. Een aantal foodtrucks van vorig jaar hebben we weer terug gehaald zoals de (h)eerlijke biologische asperges van onze ‘buren’ aspergeboerderij Sandur, het 100% natuurlijke ijs van Las Paletas en de Mexicaanse lekkernijen van Las Hapas. Daarnaast zijn er een flink aantal foodtrucks aan de food line up toegevoegd met een multicultureel aanbod. Dit jaar kun je bij ons kiezen om kennis te maken met Indiaans, Surinaams, Thais Indonesisch, Turks, en Mexicaans eten.

De laatste jaren ontvangen we in toenemende mate vragen van onze bezoekers inzake dieet wensen. We hebben mede daarom geprobeerd om ook een ruim aanbod van onder andere glutenvrij, vegetarisch, veganistisch, lactosevrij en biologische eten op ons festival aan te bieden.

Voor informatie of vragen inzake de aanwezige ingrediënten in het gerecht kunt je altijd terecht bij de betreffende foodtrucks op het festival, zij adviseren je graag.

Hello festival is op zaterdag 8 en zondag 9 juni. Voor tickets en info kijk op hellofestival.nl

Overnachten kan op de, direct naast het terrein gelegen, festivalcamping.

 

 

 

Hello 6 & 7 Juni 2020

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Pin It on Pinterest

Share This