25 april 2019
Gratis openbaar vervoer voor Hello Festival

Een primeur voor Hello Festival. Zaterdag 8 en zondag 9 juni rijden er pendelbussen vanuit diverse plaatsen rondom Emmen naar en vanaf het festivalterrein aan de Grote Rietplas. Op vertoon van je festivalticket heb je gratis toegang tot de speciale bussen.

Rijtijden
De eerste ritten starten op beide dagen vanaf 11.00 tot 16.00 uur naar het festivalterrein. Vanaf 22.00 tot 01.00 uur vertrekken de retourritten. De bussen rijden om het uur. De pendelbus vanaf het Centraal station in Emmen vertrekt om het half uur.

Opstapplaatsen
Emmer-Compascuum – Hello Festival
Coevorden/Schoonebeek/Erica – Hello Festival
Klazienaveen – Hello Festival
Exloo/Odoorn – Hello Festival
Zweelo – Hello Festival
Centraal Station Emmen – Hello Festival

 

 

 

Hello 6 & 7 Juni 2020

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.