10 mei 2019
Hello Festivaldirecteur geeft lezing bij Landstede Zwolle

Hello Festival (voorheen Retropop) werkt sinds enkele jaren samen met Landstede MBO Zwolle. De studenten van de opleiding Veilig & Beschermd worden ingezet bij het festival aan de Grote Rietplas in Emmen.

Ruim tweehonderd studenten luisterden vanmiddag met veel interesse naar de lezing van Festivaldirecteur Johan Lubbers over de komende editie op zaterdag 8 en zondag 9 juni.

Het middelbaar beroepsonderwijs binnen Landstede Groep is zeer divers. Met de merken Landstede MBO, Menso Alting Zwolle, StartCollege Entree en het Centre for Sports & Education biedt het ruim 200 opleidingen aan ongeveer 11.000 studenten in Gelderland, Overijssel en Flevoland. Landstede gaat voor het ontwikkelen van ieders talent, door persoonlijke aandacht en goed onderwijs te bieden.

 

 

 

 

 

Hello 6 & 7 Juni 2020

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.