Selecteer een pagina

 

  • Ik heb een ticket voor hello 2020 gekocht. Wat nu?

Wij zijn achter de schermen druk bezig met Ticketmaster om te bekijken welke mogelijkheden er voor aangekochte tickets kunnen worden opgestart. Gun ons hiervoor even de tijd. Zodra het mogelijk is ontvangen kaartkopers hierover van Ticketmaster een email met gedetailleerde informatie. Hello is aangesloten bij de ‘Bewaar je ticket, geniet later’-regeling die door de hele culturele sector gedragen wordt. Hierdoor blijft je ticket geldig voor hello 2021.

  • Ik steun hello en bewaar mijn ticket voor editie 2021. En dan?

Je hoeft niks met je ticket te doen behalve goed bewaren! Je entreebewijs voor 2020 geeft je automatisch toegang tot de editie van het komende jaar.

  • Blijft mijn hardcopy ticket ook geldig voor hello 2021?

Ja, je hardcopy ticket blijft geldig voor de 2021 editie. Bewaar hem dus goed.

Tip: Elke ticketsoort, e-ticket of hardcopy, heeft een uniek barcode die slechts éénmaal gescand kan worden. Dus zorg dat er geen kopieën van gemaakt kunnen worden.

  • Wanneer is hello 2021?

hello 2021 wordt gehouden op 4-5-6 juni 2021. 

  • Ik heb een kinder/jongerenticket gekocht, maar mijn kind is volgend jaar over de gestelde leeftijd heen.

Heb je een kinder/jongerenticket gekocht voor 2020 maar is je kind in 2021 over de maximaal gestelde leeftijd heen? Is geen probleem. Ook in 2021 heeft je kind/jongere toegang tot hello met dit ticket. Bij deze beloofd.

  • Als tickets volgend jaar duurder worden moet ik dan bijbetalen?

Wij gaan ervan uit dat een hello ticket volgend jaar niet duurder gaat worden. Mocht dat onverhoopt wel het geval zijn dan hoef jij niet bij te betalen. Dit geldt ook voor de kinder/jongeren-, camping- en parkeerkaarten.

  • Ik heb een Festipi tent gereserveerd op de camping

Festipi opereert zelfstandig op de camping van hello. Je reserveert en betaalt rechtstreeks bij hen. Voor info over je boeking kun je rechtstreeks contact opnemen met Festipi via [email protected].

– Ik heb een FestiTent gereserveerd op de camping

FestiTent opereert zelfstandig op de camping van hello. Je reserveert en betaald rechtstreeks bij hen. FestiTent informeert onze gasten rechtstreeks via mail recht. Ook is het mogelijk om zelf contact op te nemen met FestiTent via https://festitent.com/guest-center/