Selecteer een pagina
Krezip
Zondag 7 juni
T.B.A.
Mainstage
Krezip
Na Pinkpop en drie shows in de Ziggo Dome in 2019 heeft Krezip de smaak te pakken. De band heeft het zo naar haar zin op het podium en de reacties van het publiek zijn zo hartverwarmend, dat de bandleden hebben besloten om na De Vrienden van Amstel LIVE toch nog een festivalseizoen eraan vast te plakken. Zo gezegd zo gedaan. Daarom staan ze zondag 7 juni op de mainstage van Hello.

Krezip brak in het jaar 2000 door na een optreden op Pinkpop waarna heel Nederland en België verslingerd raakten aan de superhit ‘I Would Stay’, die in beide landen de koppositie in de hitlijsten haalde. In de jaren daarna bracht de band meerdere albums uit, en scoorde ze meerdere grote hits met o.a. ‘Out Of My Bed’, ‘All My Life’ en ‘Sweet Goodbyes’. In 2009 besloot de band te stoppen en gingen ze ieder hun eigen weg, maar niet voordat ze twee afscheidsshows deden in een strak uitverkochte Heineken Music Hall (tegenwoordig AFAS Live).

Begin van 2019 kondigde de band aan weer bij elkaar te komen voor een optreden op Pinkpop en drie uitverkochte shows in de Ziggo Dome, waar zij hun nieuwe album ‘Sweet High’ naar buiten brachten. Het album heeft inmiddels de Gouden status behaald en de single ‘Lost Without You’ de Platinum status.

Zondag 7 juni staan ze op de MainStage van Hello.

Tickets

Overnachten

Info

FAQ