Lenny Kravitz
Zaterdag 8 juni
Univé Mainstage
Lenny Kravitz

Nadat hij in juni 2018 de Ziggo Dome op zijn grondvesten deed trillen geeft hij in 2019 een vervolg aan zijn ‘Raise Vibration Tour’  in Nederland. De New Yorkse ster staat zaterdag 8 juni op het hello festival hoofdpodium in Emmen.

Vier jaar na Strut (2014) levert één van de grootste rocksterren van onze tijd zijn elfde magistrale album af, waarop hij Michael Jackson en Johnny Cash weer tot leven wekt. Trouw aan de zuivere Kravitz-stijl, staat Raise Vibration bol van de hits. De nieuwe plaat is een ode aan liefde en volwassenheid, en ligt in de lijn van zijn klassieker Let Love Rule (1995, 40 miljoen verkochte exemplaren. Als songschrijver, acteur en multi-instrumentalist is Kravitz één van de belangrijkste artistieke figuren van de laatste drie decennia. Hij kaapte vier opeenvolgende Grammy Awards weg en is alleenheerser wat betreft het aantal awards in de categorie ‘Best Male Rock Vocal Performance’.

Lenny Kravitz gaat dus met zijn jongste album en zijn arsenaal aan hits op tournee – van American Woman, Are You Gonna Go My Way en Fly Away tot de recentere I’ll Be Waiting en The Chamber.

Hello Lenny, Let love rule in Emmen op zaterdag 8 juni!

Pin It on Pinterest

Share This