Selecteer een pagina
Snelle & de Lieve Jongens Band
Zondag 7 juni
T.B.A.
Hangover stage
Snelle & de Lieve Jongens Band
Lars Bos – alias rapper Snelle – is een harde werker die vastberaden is om te bewijzen dat een Hollandse dorpsjongen (met een hazenlip) ook een (muzikaal) verhaal heeft dat heel Nederland kan inspireren. Met zijn in 2016 uitgebrachte “Vier EP” en ‘’Bijrijder EP’’ was Snelle’s muziek goed voor ruim 1.300.000 streams en plays op platforms als YouTube en Spotify.

Daarna gaat het snel, sneller, snelst met Snelle: studioalbum één ‘Beetje Bij Beetje’ haalt nummer twee van de Album Top 100, opvolger ‘Vierentwintig’ komt meteen binnen op de eerste plaats. Aan de lopende band hits als ‘Scars’, ‘Plankgas’ en ‘Reünie’ en alsof dat nog niet genoeg is een telefoontje van muziekzwaargewichten Marco Borsato en John Ewbank voor een unieke samenwerking: de hitsingle ‘Lippenstift’. Prijzen, Gouden en Platina Platen en als klap op de vuurpijl twee MTV Awards voor Best Dutch Act én Best Worldwide Act. Niet slecht voor een jongen van vierentwintig.

Snelle is één van de populairste artiesten van dit moment. Die moet je gezien hebben. Zondag 7 juni in de Hangover stage op Hello.

Tickets

Overnachten

Info

FAQ