Selecteer een pagina
Suzan & Freek
Zaterdag 6 juni
T.B.A.
Hangover stage
Suzan & Freek

#couplegoals: het verhaal van het muzikale duo Suzan & Freek spreekt enorm tot de verbeelding. Het tweetal vindt elkaar op de middelbare school, waar tijdens de muziekles de liefde voor muziek uitmondt in de liefde voor elkaar.

Onder de noemer ‘De Minuut’ wordt wekelijks een nieuwe cover op Facebook geplaatst, en niet zonder succes. Het definitieve duwtje omhoog kwam na een cover van The Chainsmokers’ Don’t Let Me Down. The Chainsmokers waren onder de indruk en deelden de cover via hun social media. Na uitverkochte clubtours en festivals als Paaspop, Sziget in Boedapest, Concert at Sea, Tuckerville en Bierpop brengen de ‘Koning en Koningin van de covers’ in november 2018 hun allereerste eigen single uit: Als Het Avond Is’.

Deze debuutsingle ‘Als Het Avond Is’ verandert alles voor Suzan & Freek. ‘Als Het Avond Is’ stijgt naar de nummer 1 positie in de Top 40 en is inmiddels een ware Nederpopklassieker. Ook de tweede single, Blauwe Dag, van Suzan en Freek wordt warm ontvangen door het publiek. Het nummer staat al weken in de Nederlandse hitparade. Ondertussen is er niet stil gezeten en is het debuutalbum ‘Gedeeld Door Ons’ een feit. Tien eigen liedjes, inclusief Als Het Avond is & Blauwe Dag. Ze hebben er het afgelopen jaar keihard aan gewerkt en kunnen niet wachten om het album op Hello te spelen.

Tickets

Overnachten

Info

FAQ