15 januari 2019
Kraantje Pappie op hello festival

Kraantje Pappie is zaterdag 8 juni de afsluiter op de Hello festival Zebrastage.

De HipHop trots van het Noorden is een van de beste en meest succesvolle rappers die Nederland ooit voortbracht. Zijn driedelige albumreeks Crane verschafte naast een groots, eigen en elektronisch geluid een verzameling aan gouden- en platina hits als ‘Waar is Kraan?’, ‘Feesttent’, ‘Pompen’ en ‘De Manier’, en ook het derde album Crane III behaalde de gouden status. Het laatste album DADDY behaalde binnen één week de gouden status en kent platina- en dubbel platina hits als ‘Lil Craney’ en ‘Liefde In De Lucht’.

Richting 1.000 optredens op zijn c.v. en grote shows op o.a. Lowlands, Pukkelpop, Rock Werchter, Zwarte Cross, Pinkpop en straks op 5 april in een uitverkocht AFAS LIVE bezorgen Kraantje Pappie een onschendbare live-reputatie.

 

Pin It on Pinterest

Share This