1 februari 2019
The Kik speelt Boudewijn de Groot met orkest

Voor de overlevenden en Picknick, twee klassieke albums van Boudewijn de Groot die generatie op generatie als zodanig beschouwd worden. Nog nooit werden deze platen integraal uitgevoerd. Tot nu. Als groot bewonderaars van de muziek van Boudewijn de Groot, de teksten van Lennaert Nijgh en de arrangementen van Bert Paige kreeg The Kik goedkeuring van de grootmeester zelf om zich te buigen over zijn twee sleutelalbums, uit respectievelijk 1966 en 1968. The Kik met Orkest openen zondag 9 juni op de Zebra Stage van het festival in Emmen.

Over The Kik
De Rotterdamse bietband The Kik brengt een glimlach op ieders gezicht met hun perfect meerstemmig gezongen sixtiespop. Na het debuutalbum Springlevend (2012, met de onweerstaanbare zomerhit Simone) heeft The Kik zich onder leiding van multitalent Dave von Raven op vele terreinen ontwikkeld. Ze waren een seizoen de huisband van DWDD, zetten Nederpopheld Armand in het zonnetje en maakten de titelsong voor de film Toen Was Geluk Heel Gewoon.

Eerder al werden o.a. Lenny Kravitz, Little Steven and the Disciples of Soul, BlØF, Daniel Lohues, Milow, Paul Carrack, Golden Earring, Midge Ure, Lil Kleine Live Show, Miss Montreal, Kraantje Pappie, VandenBergs Moonkings, DareDevils, DeWolff en Van Dik Hout bekendgemaakt voor het tweedaagse festival aan de Grote Rietplas.

 

 

Pin It on Pinterest

Share This