5 februari 2019
Anemone brengt Britpop naar hello festival

Rauwe randjes, Madchester-grooves en uitgesponnen britpopliedjes. Met deze elementen komt de jonge Rotterdamse band Anemone naar hello festival. De band is zaterdag 8 juni opener op de Zebra Stage.

Om je een idee te van Anemone te geven: in de platenkasten van de groep vind je albums van The Brian Jonestown Massacre, Pavement, The Feelies, Oasis en tijdens zijn shows wordt er in het publiek gefluisterd over The Stone Roses en Happy Mondays.

Wees op je hoede, want Anemone speelt genadeloos hárd en gaat je laten zweten tijdens zijn vuige liveshows.Get ready for some pyschedelic Britpop!

Eerder al zijn de namen van Lenny Kravitz, Little Steven and the Disciples of Soul, BlØF, Daniel Lohues, Milow, Paul Carrack, Golden Earring, Midge Ure, Lil Kleine Live Show, Miss Montreal, Kraantje Pappie, VandenBergs Moonkings, DareDevils, DeWolff, Van Dik Hout, The Kik met Orkest, Razz, The Bowie Collective en de Amerikaanse Fleetwood Mac tribute ‘Rumours’ bekendgemaakt.

Hello Festival is op zaterdag 8 en zondag 9 juni (pinksterweekend) bij de Grote Rietplas in Emmen.

Pin It on Pinterest

Share This