Selecteer een pagina

Tickets

Overnachten

Info

FAQ

FAQ hello festival

Festivalinformatie

  • Ik heb een ticket voor hello 2020 gekocht. Wat nu?

Wij zijn achter de schermen druk bezig met Ticketmaster om te bekijken welke mogelijkheden er voor aangekochte tickets kunnen worden opgestart. Gun ons hiervoor even de tijd. Zodra het mogelijk is ontvangen kaartkopers hierover van Ticketmaster een email met gedetailleerde informatie. Hello is aangesloten bij de ‘Bewaar je ticket, geniet later’-regeling die door de hele culturele sector gedragen wordt. Hierdoor blijft je ticket geldig voor hello 2021.

  • Ik steun hello en bewaar mijn ticket voor editie 2021. En dan?

Je hoeft niks met je ticket te doen behalve goed bewaren! Je entreebewijs voor 2020 geeft je automatisch toegang tot de editie van het komende jaar. 

  • Blijft mijn hardcopy ticket ook geldig voor hello 2021?

Ja, je hardcopy ticket blijft geldig voor de 2021 editie. Bewaar hem dus goed.

Tip: Elke ticketsoort, e-ticket of hardcopy, heeft een uniek barcode die slechts éénmaal gescand kan worden. Dus zorg dat er geen kopieën van gemaakt kunnen worden.

  • Wanneer is hello 2021?

hello 2021 wordt gehouden op 4-5-6 juni 2021. 

  • Ik heb een kinder/jongerenticket gekocht, maar mijn kind is volgend jaar over de gestelde leeftijd heen.

Heb je een kinder/jongerenticket gekocht voor 2020 maar is je kind in 2021 over de maximaal gestelde leeftijd heen? Is geen probleem. Ook in 2021 heeft je kind/jongere toegang tot hello met dit ticket. Bij deze beloofd.

  • Als tickets volgend jaar duurder worden moet ik dan bijbetalen?

Wij gaan ervan uit dat een hello ticket volgend jaar niet duurder gaat worden. Mocht dat onverhoopt wel het geval zijn dan hoef jij niet bij te betalen. Dit geldt ook voor de kinder/jongeren-, camping- en parkeerkaarten.

  • Ik heb een Festipi tent gereserveerd op de camping

Festipi opereert zelfstandig op de camping van hello. Je reserveert en betaalt rechtstreeks bij hen. Voor info over je boeking kun je rechtstreeks contact opnemen met Festipi via [email protected]

– Ik heb een FestiTent gereserveerd op de camping

FestiTent opereert zelfstandig op de camping van hello. Je reserveert en betaald rechtstreeks bij hen. FestiTent informeert onze gasten rechtstreeks via mail recht. Ook is het mogelijk om zelf contact op te nemen met FestiTent via https://festitent.com/guest-center/

 

Waar kan ik parkeren?

Volg altijd de hello festival route borden. Die leiden je naar de juiste parkeerplaatsen. Voor fietsers is er vlak bij de ingang een speciale (fiets)parkeerplaats. Er zijn speciale parkeerplaatsen beschikbaar voor bestuurders die beschikken over een gehandicaptenparkeerkaart.

Kan ik tussentijds het terrein verlaten en later terugkomen?

Ja dat kan. Bij het verlaten van het terrein ontvangt u een stempel

Medicijnen mee naar Hello?

Als je medicijnen gebruikt die het festivalterrein mee op moeten zorg er dan voor dat deze in de originele verpakking zitten en dat je een doktersverklaring bij je hebt. Zo ontstaan er bij de security geen onnodige misverstanden. Als je je medicijnen gekoeld moet bewaren dan kan dat bij de Medische post op het Festivalterrein.

Kan ik mijn kinderen meenemen?

Kinderen meenemen is mogelijk, maar ze moeten wel in het bezit zijn van een geldig entreeticket. Hello festival heeft een gereduceerd tarief voor kinderen t/m 15 jaar en voor Jongeren van 16 t/m 20 jaar(leeftijd op de dag van het festival en op vertoon van ID). Let op! De minimumleeftijd om zonder begeleiding het festivalterrein op te gaan is 16 jaar. Dit geldt ook voor de festival camping.

Hoe oud moet je zijn om naar hello festival te mogen?

De adviesleeftijd is 16 jaar. Als je jonger bent, moet je in gezelschap zijn van iemand ouder dan 18 jaar. Verder wordt het meenemen van baby’s en kinderen afgeraden. Wel moet er ook voor kinderen het volledige bedrag betaald worden. Let op: we schenken geen alcohol aan personen onder de 18!

Moet ik mijn legitimatie meenemen?

Jazeker, je bent bij wet verplicht om je identiteitsbewijs altijd bij je te hebben. Je kunt op Hallo aan de bar gecontroleerd worden op leeftijd. We verkopen namelijk geen alcohol aan personen onder de 18 jaar. Wil je voorkomen dat je elke keer gecontroleerd wordt? Bij de muntenkassa kun je op vertoon van je legitimatie een polsbandje krijgen. Hiermee weet het barpersoneel dat je ouder bent dan 18, en dus lekker een biertje mag drinken.

Wat zijn de betaalmiddelen op het terrein? Kun je munten pinnen?

Betaalmiddelen zijn munten. Munten zijn te koop op het terrein bij de speciale muntenkassa’s. Je kunt munten pinnen bij de muntenbalies op het festivalterrein, geld pinnen kan niet.

MUNTEN ZIJN BIJ EEN VOLGENDE EDITIE NIET MEER GELDIG EN KUNNEN DAN OOK NIET MEER WORDEN INGELEVERD.

Mag in mijn fototoestel/selfie-stick meenemen?

Als het een huis-, tuin- en keukencamera is, wel. Professionele apparatuur is niet toegestaan; toestellen met afneembare lenzen worden sowieso niet toegelaten, net als filmcamera’s en opnameapparatuur. Ook Selfiesticks zijn verboden!

Mag ik roken op hello festival?

Roken mag. Echter alleen buiten in de open lucht. Roken is niet toegestaan in festivaltenten en afgesloten ruimtes waarin werkzaamheden plaatsvinden. Bij constatering van het overtreden van deze bepaling door de organisatie  zal verlangd worden om rookwaren onverwijld te doven en het gebruik te staken. Wanneer hieraan geen medewerking wordt verleend, kan de verdere toegang tot het festival door de organisator worden ontzegd. Ook zullen de eventuele hiervoor bedoelde boetes op de overtreder verhaald worden. De bezoeker is verplicht zich te houden aan de aanwijzingen van de organisatie, ordepersoneel en andere bevoegden.

Mag ik mijn eigen eten & drinken meenemen?

Het is niet toegestaan om eten en drinken in welke verpakking dan ook mee het festivalterrein op te nemen. Op het festivalterrein is een groot en gevarieerd aanbod aan eten en drinken te krijgen. Móet jij om medische redenen eigen eten/drinken mee het festivalterrein op nemen? Vergeet dan niet je medische verklaring / diabetespas voor de security bij de ingang mee te nemen.

Waar kan ik mijn spullen kwijt?

hello festival beschikt over een eigen bewaakte garderobe.

Hoe zit het met drugs op hello?

Het is volgens de Nederlandse wet verboden om drugs bij je te hebben of te verhandelen.

Mag ik mijn hond meenemen?

Op het festival zijn honden en andere (huis)dieren niet toegestaan.

Zijn er rolstoel-plaatsen op het terrein?

Bij alle podia op hello festival zijn verhoogde rolstoel-plaatsen. Hiervandaan heb je een goed uitzicht op het podium. Deze plaatsen zijn vanzelfsprekend op de eerste plaats bestemd voor mensen met een beperking. Als het te druk wordt op het platform zal de beveiliging begeleiders dan ook vragen het podium te verlaten.

Ik heb een ticket over, nemen jullie deze terug?

Nee, entreetickets worden niet teruggenomen.

FAQ Tickets

Ik wil graag (mijn) kinderen meenemen, moeten zij ook een entreeticket kopen?

Kinderen meenemen is mogelijk, maar ze moeten wel in het bezit zijn van een geldig entreeticket. hello festival heeft geen gereduceerd tarief voor kinderen. Let op! De minimumleeftijd om zonder begeleiding het festivalterrein op te gaan is 16 jaar. Dit geldt ook voor de festival camping.

Minimumleeftijd

De minimumleeftijd om zonder begeleiding het festivalterrein op te gaan is 16 jaar. Dit geldt ook voor de festival camping.

Ik heb tickets gekocht via Ticketmaster, maar ik heb ze nog niet ontvangen. Wat nu?

Tickets per post
Als je de tickets na 2 weken nog niet in huis hebt, dan horen we dat graag van je.
neem dan contact op met Ticketmaster via de online klantenservice of telefonisch via de servicelijn: 0900-3001255 (lokaal tarief).

Tickets per e-mail
Dan zou je deze binnen 1,5 uur moeten ontvangen. Het zou kunnen dat de e-mail met de tickets in je spam of junkmail terecht is gekomen. Kan je de tickets hier ook niet vinden?
Kijk dan op je Ticketmaster account (klik rechts bovenin op log in en log in met je e-mailadres en wachtwoord) of je tickets hier staan weergegeven. Als ze hier staan weergegeven, dan kan je ze hier ook downloaden.

Heb je je tickets nog steeds niet gevonden?
Neem dan contact op met Ticketmaster via de online klantenservice of telefonisch via de servicelijn: 0900-3001255 (lokaal tarief).

 

Ik heb een weekendticket, kan ik deze met iemand delen?

Het is niet mogelijk om met meerdere personen gebruik te maken van één weekendticket, deze is persoonsgebonden. Je krijgt één niet overdraagbaar polsbandje voor het hele hello festival weekend. Hou ook je entreeticket gedurende het hele weekend op zak, deze moet je namelijk altijd kunnen tonen.

Ik heb een ticket over, nemen jullie deze terug?

Nee, entreetickets worden niet teruggenomen.

Zijn er speciale tickets voor bezoekers met een beperking?

Nee, voor hello festival zijn er geen speciale tickets voor bezoekers met een beperking verkrijgbaar. Er worden ook geen kortingen gegeven aan personen met een beperking of aan de begeleider. Iedereen betaalt dezelfde prijs.

Wij proberen het festival ook zo toegankelijk mogelijk te maken voor mensen met een beperking. Alle stages beschikken over een rolstoelpodium. Op het festivalterrein en de camping sanitaire faciliteiten voor mensen met een beperking.

Ik heb een dagticket, kan ik dan op de festival camping overnachten?

Dat kan. Camping kaarten zijn los verkrijgbaar.

FAQ camping

Minimumleeftijd voor festivalcamping?

Personen onder de 16 jaar hebben alleen toegang onder begeleiding van een verantwoordelijke meerderjarige.

Hoe laat gaat de camping open?

De festival camping gaat open op vrijdag 5 juni om 08.30 uur en sluit maandag 8 juni om 12.00 uur.

Plekje reserveren op de festivalcamping?

Het is niet mogelijk vooraf een plek te reserveren.

Auto naast de tent/ op de camping?

Na afkoppelen van de caravan en/of het uitladen van de tent en bagage moet de auto op de parkeerplaats worden gestald. De camping is autovrij, bovendien niets lekkerder dan met de blote voeten door het gras sjokken!

Camper/Caravan/Vouwwagen?

Enkel door de RDW als camper/caravan/vouwwagen gekeurde voertuigen worden toegelaten. Je camper/caravan/vouwwagen mag een maximale lengte hebben van 9 meter. Voor een Camper/Caravan/Vouwwagen is een Staanplaatsticket van € 20,- verplicht. Dit ticket is ALLEEN voor de plaats. Alle personen die bij de Camper/Caravan/Vouwwagen horen, dienen daarnaast ook in het bezit te zijn van een Campingticket van € 37,50 per persoon.

Maximale afmetingen tent?

De grootte van een tent moet overeenkomen met het aantal personen dat daadwerkelijk in de tent slaapt. Dus bijvoorbeeld: niet met twee personen in een grote legertent, maar in een tweepersoonstent.

BBQ op de camping?

Alleen aluminium wegwerpbarbecues zijn toegestaan. Maar kijk uit met speklappen….

Stroomvoorziening op de camping?

Er zijn stroomaansluitingen aanwezig. Je eigen Aggregaat op een aanhanger meenemen keuren wij dus af. Per eenheid is één 220V aansluiting aanwezig.