Tickets

Nieuws

Overnachten

Programma

FAQ

Tickets

Tickets Online

Let op! Koop je tickets alleen via www.ticketmaster.nl.

Kijk op www.weetwaarjekoopt.nl voor meer info over veilig tickets kopen.  

Weekendticket 6 & 7 Juni. Prijs € 99,- (inclusief € 2,50 servicekosten)     

Weekendticket 6 & 7 Juni (Jongeren 16 t/m 20 jaar). Prijs € 87,50 (inclusief € 2,50 servicekosten) 

Weekendticket 6 & 7 Juni (Kinderen t/m 15 jaar). Prijs € 47,50 (inclusief € 2,50 servicekosten)

 

Dagticket 6 Juni (Volwassenen). Prijs € 57,50 (inclusief € 2,50 servicekosten)  

Dagticket 6 Juni (Jongeren 16 t/m 20 jaar). Prijs € 45,- (inclusief € 2,50 servicekosten)      

Dagticket 6 Juni (Kinderen t/m 15 jaar). Prijs € 25,- (inclusief € 2,50 servicekosten) 
Info: Toegang festival voor Kinderen t/m 15 jaar (op vertoon van ID) alleen onder begeleiding van een ouder die in het bezit is van een festivalticket. Kinderen t/m 15 jaar hebben gratis toegang tot de camping onder begeleiding van een ouder die in het bezit is van een campingticket.      


 

Dagticket 7 Juni (Volwassenen). Prijs € 57,50 (inclusief € 2,50 servicekosten)  

Dagticket 7 Juni (Jongeren 16 t/m 20 jaar). Prijs € 45,- (inclusief € 2,50 servicekosten)    

Dagticket 7 Juni (Kinderen t/m 15 jaar). Prijs € 25,- (inclusief € 2,50 servicekosten) 
Info: Toegang festival voor Kinderen t/m 15 jaar (op vertoon van ID) alleen onder begeleiding van een ouder die in het bezit is van een festivalticket. Kinderen t/m 15 jaar hebben gratis toegang tot de camping onder begeleiding van een ouder die in het bezit is van een campingticket. 
  


  

Groepsticket 6 Juni (vanaf 10 kaarten inclusief 10 munten). Prijs per kaart € 53,50 (inclusief € 2,50 servicekosten per kaart) 

Groepsticket 7 juni (vanaf 10 kaarten inclusief 10 munten). Prijs per kaart € 53,50 (inclusief € 2,50 servicekosten per kaart)  


 

Campingticket 5 tot 8 Juni (los). Prijs € 40,- (inclusief € 2,50 servicekosten)

Camper/Caravanticket (los). Prijs € 20,- (inclusief € 2,50 servicekosten)  
Voor een Camper/Caravan is een Staanplaatsticket verplicht. Dit ticket is ALLEEN voor de plaats. Alle personen die bij de Camper/Caravan horen, dienen daarnaast ook in het bezit te zijn van een Campingticket.

 

Parkeerticket Weekend 6 & 7 Juni. Prijs € 11,- (inclusief € 0,50 servicekosten)

Parkeerticket 6 Juni. Prijs € 5,50 (inclusief € 0,50 servicekosten)   

Parkeerticket 7 juni. Prijs € 5,50 (inclusief € 0,50 servicekosten)

Info: Parkeerticket bij de Entree is € 7,50 per dag (PIN ONLY) 

Tickets via telefoon

Telefonisch via de Ticketmaster Ticketlijn
Vanuit Nederland: 0900-3001250 (60 cpm).
Vanuit het buitenland: 0031 (0) 88 123 24 25 (alleen bereikbaar met een buitenlands nummer).

Maandag – vrijdag: tussen 9.00 uur en 19.00 uur
Zaterdag: tussen 10.00 uur en 18.00 uur
Zon- en feestdagen: gesloten

Het telefonisch bestellen van tickets kan tot 3 dagen voor het event. De tickets ontvang je per post of e-mail.

Als je via de Ticketmaster Ticketlijn tickets bestelt, dan ontvang je een zogenaamde AcceptEmail.

Hiermee kan je de betaling doen via:

  • iDEAL
  • Creditcard (Mastercard en VISA)
  • Debitcard (Maestro)
Tickets via fysiek verkoopadres

Weekend- en dagkaarten zijn vanaf zaterdag 7 december ook verkrijgbaar bij Shell Tankstation Pollux in Klazienaveen en bij Emmen on Ice op het Raadhuisplein in Emmen.

Prijs Weekendticket: € 96,50

Prijs Dagticket: €55,-

Tickets vanuit het buitenland

Officiële hello festival tickets voor bezoekers die vanuit het buitenland tickets bestellen zijn verkrijgbaar via Ticketmaster, online of telefonisch.

Online vanuit het buitenland
Via www.ticketmaster.nl
Telefonisch vanuit het buitenland

Telefonisch via Ticketmaster via: +31 88 123 24 25. Ticketmaster is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag, van 9.00 uur tot 19.00 uur en zaterdag van 10:00 tot 18:00 uur. Het telefonisch bestellen van tickets is mogelijk tot drie dagen voor de evenementdatum. Je ontvangt een e-mail met informatie om online de betaling te verrichten en ontvangt daarna de tickets per post of als E-ticket.

Goed om te weten
  • Per transactie geldt, met uitzondering van de Groepstickets,  een maximum van 10 tickets.
  • Eenmaal gekochte tickets worden niet teruggenomen.
  • De minimumleeftijd om zonder begeleiding het festivalterrein op te mogen is 16 jaar. Dit geldt ook voor de festival camping.
  • Een weekend en/of dagticket geeft geen toegang tot de festival camping.
  • Iedereen die op de camping overnacht dient in het bezit te zijn van een campingticket. 
  • Voor een Camper/Caravan/Vouwwagen is een Staanplaatsticket verplicht. Dit ticket is ALLEEN voor de plaats. Alle personen die bij de Camper/Caravan/Vouwwagen horen, dienen daarnaast ook in het bezit te zijn van een Campingticket. 
  • Enkel officieel door de RDW als caravan/camper gekeurde voertuigen worden toegelaten. 
Center Parcs Parc Sandur hello festival arrangement

Combineer je bezoek aan Hello Festival met een ontspannend verblijf bij Center Parcs Parc Sandur. Het festivalterrein ligt op slechts 10 minuten fietsen en is dus dé ideale uitvalsbasis!

 

 
 
 
 
 

Het is mogelijk om passe-partouts tickets voor het Hello Festival bij te boeken. Heb je al geboekt? Je kan altijd de tickets nog toevoegen!’.

 

 

Hello Festival Resort | Boek een Tipi tijdens het festival

Over Festipi

Wil je tijdens het festival comfortabel overnachten met alle positieve elementen van een traditionele tipi? Zoals de perfecte luchtcirculatie die ervoor zorgt dat bij koud weer de tipi snel warm is en bij warm weer de tent lekker koel blijft.

Daarnaast heb je het gemak van de hoogte van deze tent en kun je er gewoon in staan (lees: meer dan 2,2 meter hoog bij de 2,5 meter, bij de 3 meter meer dan 2,5 meter hoog). De beleving van deze tent met geweldig artwork zorgt ervoor dat het feestje op het festival helemaal af is. De Festipi is een Tipi tent met een doorsnede van 2,5 of 3 meter. Ideaal voor 1, 2 of 3 personen.

Optionele producten

Als je tijdens het festival een extra ontspannen verblijf wilt, hebben we ook enkele extra producten die je kunt bestellen tijdens het boekingsproces. Namelijk, hele mooie campingstoelen en/of camping tafels. Bij de Festipi kun je los je slaapmatten, slaapzakken en kussens bijbestellen.

Vanaf: €79,-  (Exclusief €5,- boekingskosten)

KLIK HIER OM JE FESTIPI TE BOEKEN

Opgelet, je Festipi reservering bevalt geen festival festival- en campingticket 

 

 

 

Kampeer Easy & Relaxed met FestiTent vanaf € 12,- p.p.p.n.

Boek een kant-en-klare FestiTent. Kies het pakket dat bij jou past en laat de rest aan ons over. Wij zetten alles voor jou klaar!

Vergeet het gedoe op de parking, het gesjouw aan de ingang, het gepuzzel met je tent,… Breng enkel nog je eigen ‘festival essentials’ mee en geniet vanaf het eerste moment van jouw Hello weekend. Lekker Easy en Relaxed!

Er zijn 1, 2 en 4 personen FestiTenten beschikbaar. Al dan niet uitgerust met luchtbedden (geen dunne slaapmatjes), slaapzakken en kussens.

KLIK HIERFESTITENT.COM en boek jouw FestiTent al voor € 12,- p.p.p.n.

Opgelet! Je Festitent reservering bevat geen festival of camping ticket.

 
 
Dagkassa

Wanneer hello festival tickets voor aanvang van het festival niet uitverkopen dan worden ze verkocht bij de hello festival dagkassa bij de hoofdingang van het festivalterrein.
Let op! Tickets aan de dagkassa zijn duurder dan in de voorverkoop. Je kunt bij de dagkassa zowel contant betalen als pinnen (Maestro betaalpas, geen creditcard).

FAQ Tickets

Ik wil graag (mijn) kinderen meenemen, moeten zij ook een entreeticket kopen?

Kinderen meenemen is mogelijk, maar ze moeten wel in het bezit zijn van een geldig entreeticket. Hello festival heeft een gereduceerd tarief voor kinderen t/m 15 jaar en voor Jongeren van 16 t/m 20 jaar (leeftijd op de dag van het festival en op vertoon van ID). Let op! De minimumleeftijd om zonder begeleiding het festivalterrein op te gaan is 16 jaar. Dit geldt ook voor de festival camping.

Minimumleeftijd

De minimumleeftijd om zonder begeleiding het festivalterrein op te gaan is 16 jaar. Dit geldt ook voor de festival camping.

Ik heb tickets gekocht via Ticketmaster, maar ik heb ze nog niet ontvangen. Wat nu?

Tickets per post
Als je de tickets na 2 weken nog niet in huis hebt, dan horen we dat graag van je.
neem dan contact op met Ticketmaster via de online klantenservice of telefonisch via de servicelijn: 0900-3001255 (lokaal tarief).

Tickets per e-mail
Dan zou je deze binnen 1,5 uur moeten ontvangen. Het zou kunnen dat de e-mail met de tickets in je spam of junkmail terecht is gekomen. Kan je de tickets hier ook niet vinden?
Kijk dan op je Ticketmaster account (klik rechts bovenin op log in en log in met je e-mailadres en wachtwoord) of je tickets hier staan weergegeven. Als ze hier staan weergegeven, dan kan je ze hier ook downloaden.

Heb je je tickets nog steeds niet gevonden?
Neem dan contact op met Ticketmaster via de online klantenservice of telefonisch via de servicelijn: 0900-3001255 (lokaal tarief).

 

Ik heb een weekendticket, kan ik deze met iemand delen?

Het is niet mogelijk om met meerdere personen gebruik te maken van één weekendticket, deze is persoonsgebonden. Je krijgt één niet overdraagbaar polsbandje voor het hele hello festival weekend. Hou ook je entreeticket gedurende het hele weekend op zak, deze moet je namelijk altijd kunnen tonen.

Ik heb een ticket over, nemen jullie deze terug?

Nee, entreetickets worden niet teruggenomen.

Zijn er speciale tickets voor bezoekers met een beperking?

Nee, voor hello festival zijn er geen speciale tickets voor bezoekers met een beperking verkrijgbaar. Er worden ook geen kortingen gegeven aan personen met een beperking of aan de begeleider. Iedereen betaalt dezelfde prijs.

Wij proberen het festival ook zo toegankelijk mogelijk te maken voor mensen met een beperking. Alle stages beschikken over een rolstoelpodium. Op het festivalterrein en de camping sanitaire faciliteiten voor mensen met een beperking.

Ik heb een dagticket, kan ik dan op de festival camping overnachten?

Zeker kan dat. Campingtickets zijn los verkrijgbaar. Ga naar onze ticketpagina voor losse Campingtickets.

hello 

hello 

hello 

Anouk

Anouk

Aanvang - T.B.A.

Podium - Mainstage

3 Doors Down

3 Doors Down

Aanvang - T.B.A.

Podium - Mainstage

Kaiser Chiefs

Kaiser Chiefs

Aanvang - T.B.A.

Podium - Mainstage

Krezip

Krezip

Aanvang - T.B.A.

Podium - Mainstage

Al Mc Kay’s Earth Wind & Fire Experience

Al Mc Kay’s Earth Wind & Fire Experience

Aanvang - T.B.A.

Podium - Mainstage

Kraantje Pappie

Kraantje Pappie

Aanvang - T.B.A.

Podium - NoLimitstage

De Staat

De Staat

Aanvang - T.B.A.

Podium - Mainstage

Snelle & de Lieve Jongens Band

Snelle & de Lieve Jongens Band

Aanvang - T.B.A.

Podium - Hangover stage

De Dijk

De Dijk

Aanvang - T.B.A.

Podium - NoLimitstage

Matt Simons

Matt Simons

Aanvang - T.B.A.

Podium - NoLimitstage

Suzan & Freek

Suzan & Freek

Aanvang - T.B.A.

Podium - Hangover stage

Kriss Kross Amsterdam

Kriss Kross Amsterdam

Aanvang - T.B.A.

Podium - Hangover stage

Marky Ramone’s Blitzkrieg

Marky Ramone’s Blitzkrieg

Aanvang - T.B.A.

Podium - NoLimitstage

From The Specials: Neville Staple Band

From The Specials: Neville Staple Band

Aanvang - T.B.A.

Podium - Mainstage

DareDevils

DareDevils

Aanvang - T.B.A.

Podium - NoLimitstage

Joost

Joost

Aanvang - T.B.A.

Podium - Hangover stage

Björn Again

Björn Again

Aanvang - T.B.A.

Podium - NoLimitstage

Spargo

Spargo

Aanvang - T.B.A.

Podium - NoLimitstage

Hans de Booij

Hans de Booij

Aanvang - T.B.A.

Podium - NoLimitstage

Indian Askin

Indian Askin

Aanvang - T.B.A.

Podium - NoLimitstage

Kris Barras Band

Kris Barras Band

Aanvang - T.B.A.

Podium - NoLimitstage